Dag van de bouw

25-05-2016

Op 4 juni is het landelijk de ‘Dag van de bouw’. In samenwerking met Smeets Bouw organiseert  Makado Beek de openstelling van het bouwterrein in Makado. Bezoekers kunnen op 4 juni de gehele dag (van 10.00-16.00 uur) het bouwterrein op en een kijkje nemen in en bovenop het nieuwe winkelcentrum. Ook vieren we deze dag het bereiken van het hoogste punt!

Voor iedereen is er iets te doen! De gehele dag zullen er activiteiten plaatsvinden op het bouwterrein en in Makado. Buurman & Buurman komen op bezoek, Smeets Bouw verzorgt rondleidingen en kan alle vragen beantwoorden die men heeft over de bouw. Welke technieken worden er gebruikt, hoeveel beton zit er eigenlijk in de nieuwbouw? Kinderen kunnen scheuren in E-karts op het nieuwe parkeerdek en een kijkje nemen bij de graafmachines. De echte waaghalzen kunnen een ritje winnen in een bak aan een hijskraan.
Natuurlijk is er in Makado ook genoeg te doen en te halen. Speciale Dag van de Bouw acties in de winkels en kans maken op mooie prijzen? Kom op 4 juni naar Makado en vier samen met ons de Dag van de Bouw!