Opening 1e fase Nieuwbouw

03-11-2016 - Makadobeek

Op donderdag 10 november a.s. wordt de eerste fase van de nieuwbouw van Makado Beek feestelijk geopend. Nadat de nieuwbouw geopend is, openen ook de eerste winkels in de nieuwbouw de deuren, te weten Albert Heijn, Gall&Gall en Bickels! Grand Café.

De officiële opening wordt verricht door de Beekse burgemeester mevrouw Christine van Basten-Boddin op donderdag 10 november om 10.45 uur. Tegelijkertijd wordt op een ludieke manier het huidige centrum verbonden met de nieuwbouw. De nieuwe winkels worden aansluitend aan de officiële opening geopend. De nieuwbouw omvat zowel een uitbreiding van het winkelcentrum, maar ook de toevoeging van ruim 400 parkeerplaatsen op het parkeerdek.

Naast de officiële openingshandeling, waarbij iedereen van harte welkom is, wordt de opening van de eerste fase ook op vrijdag  11 en zaterdag 12 november gevierd. Er zijn verschillende activiteiten in het winkelcentrum zoals een kindertreintje, ballonkunstenaar, schminken en gezellige muziek.

Komt u met de auto naar winkelcentrum Makado? Dan kunt u op 10 november direct gebruikmaken van het nieuwe parkeerdek. We zien u graagin Makado Beek!