Nieuwbouw geopend

10-11-2016

De nieuwbouw van winkelcentrum Makado Beek is vandaag feestelijk geopend door burgemeester Christine van Basten-Boddin, eigenaar Syntrus Achmea Real Estate & Finance  en 19 enthousiaste kinderen van de Beekse basisschool Catharina Labouré. Direct na de officiële opening openden ook Albert Heijn, Gall&Gall en Bickels! Grand Café hun deuren.

 

De eerste openingshandeling werd voltrokken op het hoogste punt van de nieuwbouw, boven op het nieuw gerealiseerde parkeerdek. Genodigden en nieuwsgierige bezoekers konden gezamenlijk via de tapis roulants afdalen richting de centrale hal.

 

De openingshandeling in de centrale hal werd gadegeslagen door honderden belangstellenden. Na het aftellen en het indrukken van een grote rode knop knalden de gouden streamers door de nieuwbouw en kwamen de kinderen van basisschool Catharina Labouré en nog eens vele bezoekers door een papieren scherm de nieuwbouw in.

 

Het bestaande bouwdeel van Makado en de nieuwbouw zijn tot Pasen 2017 aan elkaar verbonden via een tunnel. Na de realisatie van fase 2 zal het “nieuwe rondje Makado” een feit zijn.

 

Naast deze officiële opening viert Makado de opening van de eerste fase nieuwbouw ook op vrijdag 11 en zaterdag 12 november.  Er zijn verschillende activiteiten in het winkelcentrum zoals een kindertreintje, ballonkunstenaar, schminken en gezellige muziek.

Komt u met de auto naar winkelcentrum Makado? Dan kunt u direct gebruikmaken van het nieuwe parkeerdek en de ruim 400 extra gratis parkeerplaatsen. We zien u graag tegemoet in Makado Beek!