Start 'vernieuwbouwing' voor winkelcentrum Makado

17-06-2015 - Winkelcentrum Makado Beek

Op woensdag 17 juni a.s. zal de Burgemeester van Beek, Ralf Krewinkel, het startsein geven voor de 'ingrijpende vernieuwbouwing' van winkelcentrum Makado te Beek. De komende jaren zal het succesvolle winkelcentrum behoorlijk worden gemoderniseerd en uitgebreid.

 

Makado is een laagdrempelig en vriendelijk regionaal winkelcentrum met een eigen onderscheidend karakter en een zeer groot bereik in een straal van zo'n 20 kilometer. Op dit moment zijn er in het populaire winkelcentrum meer dan 60 winkels actief (een mix van ketens en lokale ondernemers), op een oppervlakte van ruim 26.000 m2. Dat aantal zal de komende jaren groeien naar ruim 80 winkels en een oppervlakte van 34.000 m2. Tegelijkertijd wordt de uitstraling van het winkelcentrum grondig gemoderniseerd.

 

Vertrouwen in de toekomst

Makado staat voor de huidige bezoekers en klanten vooral voor gezellig, laagdrempelig winkelen - het vertrouwde 'rondje Makado' - met een zeer volledig aanbod aan boodschappen, specialiteiten en producten van lokale ondernemers èn de must-haves en koopjes van de grote ketens. Om Makado klaar te maken voor de toekomst is een nieuwe uitstraling nodig, meer parkeervoorzieningen en een nog breder aanbod van winkels.

 

Nieuw logo

De onthulling en de officiële handeling ‘Start Bouw’ zullen plaatsvinden bij Entree West van Winkelcentrum Makado Beek. Het officiële programma start op woensdag vanaf 10.00 en duurt tot 12.00 uur. De start van de bouw is meteen ook het startsein voor een nieuwe marketingcampagne, met - alvast - een nieuw logo voor Makado, dat na afronding van alle werkzaamheden in 2017 helemaal klaar zal zijn voor de toekomst.

 

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 juni zullen er leuke activiteiten worden georganiseerd met muziek en Makado prijzen voor de klanten van Makado Beek in het kader van de nieuwe huisstijl en de aftrap van de ‘Start Bouw’.

 

Waar gehakt wordt...

De bouw geeft niet alleen overlast, maar is voor veel mensen ook een reden om een kijkje te komen nemen. Hoe gaat het eruit zien, maar ook interesse in een dergelijk grote bouwplaats. Tijdens de bouwwerkzaamheden zullen er diverse activiteiten gepland worden om deze unieke fase om te zetten in een leuke winkelbeleving (Belevend Beek!).

 

Goed nieuws: het winkelen kan gedurende de verbouwing gewóón doorgaan.